shutterstock_178058549.jpg
301_1running_wilz_l8z4659_v3.jpg
417_1nb_wilz_ilz0065_v4.jpg
shutterstock_178058549.jpg

Konceptet


Ett koncept.   Flera utmaningar.

SCROLL DOWN

Konceptet


Ett koncept.   Flera utmaningar.

 

 

Alla pass startar kl 18 på Tisdagar. SE schemat nedan.

 

FAQ

Kan alla vara med?
Ja, vi har olika grupper så om du klarar av att jogga 1-2km kan du vara med.

Vad kostar det?
Inget, om man inte vill bli supportmedlem och betala 29kr/månad.

Måste man bli medlem?
Man behöver skriva upp sig som gratismedlem här på hemsidan.

Behöver man anmäla sig?
Ja, anmäl dig i facebook-eventet.

Vart börjar passet?
I eventet på facebook finns den typen av information.

Kan man lämna väska någonstans?
Nej, tyvär har vi inte den möjligheten.

Jag är bara på besök i stan, får jag vara med?
Självklart!

Är löpning roligare i grupp?
Try us! ;)

301_1running_wilz_l8z4659_v3.jpg

Klasser


Upplägget.

Klasser


Upplägget.

Upplägget

Alla pass börjar med uppvärmning i våra tre nivåer Basic, Advanced och Expert. Normalt håller den på i ca 10-12 minuter. Därefter blir det rörlighet och löpskolning (inte för Urban Trail och Cross Run). Sedan går vi in i del tre, löpcirkeln som brukar vara en bana på mellan 800-1500m. Under en bestämd tid springer du individuellt i din gruppnivå (alla grupper springer cirkeln samtidigt) och varvar intervaller av olika slag med teknik-, styrke- och rörlighetsövningar. Innan avslutande stretch kommer, en eller två gruppövningar, gemensamt eller tätt inpå varandra i de olika grupperna.

 

Nivåer

Basic

Grundnivån där du som löpare får lite extra pepp och hjälp med genomgång av våra övningar. Uppvärmningen är här något kortare och antalet repetitioner likaså.

Advanced

Om du känner dig pepp eller har varit med ett tag rekommenderar vi Advanced. Uppvärmningen är något längre än för Basic och du gör ca 50% fler reps av alla övningar. Även intervallerna är något längre.

Expert

Häng på Bolt och gänget i Expert. Här utmanar vi de mer erfarna löparna med tyngre övningar och ca 100% fler reps än Basic. Även uppvärmningen och intervallerna är längre.

 

Löpcirklar

Cross Run fokuserar på löparkroppen som helhet. Löpintervall i backe blandas med burpees, coreövningar och mycket mer. Vi utlovar riktigt roliga och tunga pass.

 

När det är dags för Urban Trail® flyttar vi delvis ut i terrängen och springer Trail och även Off Trail. Man behöver inte vara någon expert för att vara med. Passet innehåller inga styrkeövningar.

 

Vår verkliga paradgren är All Hill® aka backintervall. Tuffare blir det nog inte men passen är alltid utformade på sådant sätt att du kan vara med oavsett konditionsnivå. Löpningen varvas med teknik för att slipa på er löpekonomi och styrkeövningar så som utfall. 

 

Urban Speedplay® betyder att det är dags att få lite fart i benen. Grunden är plana intervaller med mycket fokus på teknik.

Kinesics® står för koordinationsträningen men bjuder även på många plyometriska övningar, och diverse hinder där du som deltagare övar upp din spänst. Här fokusera vi mycket på plyometrisk teknik och teknik. Detta kan vara det roligaste som finns och vi utlovar träningsvärk.

 

Klassen som sänker tuffingar som Frank Underwood. Kortleken bestämmer upplägget och sammanlagt gör man 99 rep av fyra övningar blandat med 8-10 löpintervaller. 

 

 

 

När det är Pop Up flyttar vi ut passet till någon ny del av Göteborg. Där tar vi tillvara på utmaningarna och möjligheterna som terrängen erbjuder. Kan vara långa trappor, trailslingor, löparbana etc. Håll utkik efter nästa ställe!

 

Murphish är den lite enklare och mer easy going varianten av den ökända crossfit WODen Murph. Löpning varvas med många reps av tunga övningar så som utfall, squats mm.

Den becksvarta versionen av Urban Trail. Här flyttar vi delvis ut i terrängen och springer Trail och även Off Trail i mörkret. Man behöver inte vara någon expert för att vara med. Passet innehåller inga styrkeövningar.
OBS, TA MED PANNLAMPA!

 

417_1nb_wilz_ilz0065_v4.jpg

KALENDER


Schema.

KALENDER


Schema.