GRC Detour Run är stadsloppet där ni väljer vägen - genväg eller omväg är upp till er. Låter det enkelt? Anmälningslänken hittar du längst ner.

I loppet tävlar ni i lag om två personer. Tillsammans gäller det för laget att ta 8 kontroller på så kort tid som möjligt. Vilken väg och i vilken ordning ni tar kontrollerna är helt upp till er. Första laget i mål efter samtliga kontroller vinner. Distansen beror på hur väl ni känner till gatorna och vilka vägval ni gör, men räkna med omkring 8 km.

24 timmar innan loppet kommer ett PM finnas tillgängligt för nedladdning - det innheåller kartan med kontroller, nummerlapp för utskrift och övrig information. Därefter är det upp till er att planera löpvägar och reka kvarteren. Samling, start sker på en för alla GRC-löpare välbekant samlingsplats, nämligen Linnéplatsen. Målgången blir ett mycket trevligt ställe för After Run. Missa inte det!

GRC Detour Run är ett välgörenhetslopp till förmån för Hej Främling och Inlöparna. Loppet arrangeras av Göteborg Running Club. Överskottet av anmälningsavgiften (400kr/lag) går till Hej Främling och deras integrationsprojekt Inlöparna. Hjälp oss att sprida information om GRC Detour Run till så många som möjligt.

Anmälan sker via formuläret nedan, och betalning erläggs sedan i vår webshop.

Mer info om Hej Främling och Inlöparna finner du här; www.hejframling.se/inloparna

 

TID
Den 1e Maj, 15.00

START
Linnéplatsen

MÅL
På ett finfint ställe för After Run

BANAN
Nästan hela Götelaborg änna!

KLASSER
Alla mot alla

TIDTAGNING
Manuell